Wij zijn gespecialiseerd in de Acnehuid.

Dit vergt een specialistische opleiding en daardoor worden de behandelingen vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen. Wij zorgen dat er zo min mogelijk schade aan de huid ontstaat en de acnebacterie onderdrukt word.
Voor we starten met behandelen vind er eerst een gratis en geheel vrijblijvende intake plaats. Wilt u starten dan begint u eerst met de geadviseerde thuisproducten en na 2 weken kunnen we starten met behandelen. De thuisverzorging en producten bepalen 75% van het eind resultaat.

Wij bieden de volgende behandelingen

  • Jeugd acne < 15 jaar
  • Acne Facial
  • Acne Peeling Level I
  • Acne Peeling Level II

Ook bieden wij behandelingen tegen Acnelittekens.

Oorzaak Acne

Oorzaak Acne

Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste
gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg, die bovendien dikker is van samenstelling. Indien er te veel talg wordt afgescheiden, kan de talg zich ophopen en kan de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn oppervlakkige mee-eters en meer onderhuids gelegen mee-eters. De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de uitvoergang van de talgklier, waardoor deze nauwer wordt. In de talgklieren bevindt zich de Probioni bacterie, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte talgklier steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

Onwijs blij met mijn wimperextensions

Jeane Zethof heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — ***** 5 sterren

Super fijn geholpen vandaag, onwijs blij met m'n wimperextensions! Je merkt aan alles dat er erg vakkundig gewerkt wordt, en er heel goed naar je wensen geluisterd wordt. 1,5 uur liggen met je ogen dicht is niet niks, maar zowel mijn zusje en ik vonden de tijd zo voorbij vliegen door de gezellige sfeer die er hangt. Zeker een aanrader voor iedereen!

 

1

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

foto van Germaine Luschen.

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

beoordeeld — *****5 sterren
28 juni 2016 om 22:16
Wat een fijne salon bij de dames van van Schooten. Altijd alles opgeruimd en netjes. Koffie en thee staat klaar. Voelt als thuiskomen als je binnenstapt.
Sfeer is top, 
de verzorging top en de producten ook????.
 
 
foto van Ruby van Urk.

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 490

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×