Skin Lightning Lift Peeling

Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de Pigment behandelingmelanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelingen om de 2 weken te doen. Hoe dieper de schade hoe intensiever de behandeling is. De klant wordt geadviseerd twee weken voor de start van de kuur een mix van IMAGE skincare Ageless Skin Lightening producten en de IMAGE skincare Iluma Brightning producten dagelijks te gebruiken. U zal tijdens de behandeling een jeukend, prikkelend gevoel ervaren. Bruine vlekken kunnen de eerste dagen donkerder worden, daarna zal de huid zachter zijn en de pigmentaties steeds lichter. Mocht u na de kuur nog wat ongewenst pigment hebben kunt u altijd kiezen om die met een enkele Laser behandeling te verwijderen.

Het is wel zaak uw huid het hele jaar door te beschermen tegen UV met bijvoorbeeld de Prevention+ SPF50, om nieuw en ongewenste pigment te vermijden.

Onwijs blij met mijn wimperextensions

Jeane Zethof heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — ***** 5 sterren

Super fijn geholpen vandaag, onwijs blij met m'n wimperextensions! Je merkt aan alles dat er erg vakkundig gewerkt wordt, en er heel goed naar je wensen geluisterd wordt. 1,5 uur liggen met je ogen dicht is niet niks, maar zowel mijn zusje en ik vonden de tijd zo voorbij vliegen door de gezellige sfeer die er hangt. Zeker een aanrader voor iedereen!

 

1

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

foto van Germaine Luschen.

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

beoordeeld — *****5 sterren
28 juni 2016 om 22:16
Wat een fijne salon bij de dames van van Schooten. Altijd alles opgeruimd en netjes. Koffie en thee staat klaar. Voelt als thuiskomen als je binnenstapt.
Sfeer is top, 
de verzorging top en de producten ook????.
 
 
foto van Ruby van Urk.

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 490

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×