Bij ons in de salon kunt u ook terecht voor Gellak van CND. Bij de behandeling worden de nagelriemen opgeduwd en de nagel opgeruwd, hier overheen komt de basis gellak. Hierna kan iedere gewenste kleur in meerdere lagen aangebracht worden. Alle lakken gaan onder een LED-lamp. Het voordeel van deze nagellak is, dat bijten lastiger wordt, de nagels harder worden en dat u niet bang hoeft te zijn voor het afstoten van de lak.

Gaat de lak er binnen een dag of 3 toch vanaf zonder dat er aanleiding toe is (noem schoonmaken met bepaalde middelen, soda ed. zonder handschoenen bijvoorbeeld) herstellen wij gratis de nagel. Het enige wat u dient te doen is 2x daags uw nagelriemen te behandelen met nagelriemolie. Dit zorgt voor een langer en mooier resultaat en het behoudt van een gezonde nagel. Op deze manier maken wij uw nagel gezond.

Gaat u trouwen? Wij helpen u met het gezond maken van uw nagels zodat u op de grote dag met mooie nagels er fantastisch uitziet.

27426561 l

Onwijs blij met mijn wimperextensions

Jeane Zethof heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — ***** 5 sterren

Super fijn geholpen vandaag, onwijs blij met m'n wimperextensions! Je merkt aan alles dat er erg vakkundig gewerkt wordt, en er heel goed naar je wensen geluisterd wordt. 1,5 uur liggen met je ogen dicht is niet niks, maar zowel mijn zusje en ik vonden de tijd zo voorbij vliegen door de gezellige sfeer die er hangt. Zeker een aanrader voor iedereen!

 

1

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

foto van Germaine Luschen.

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

beoordeeld — *****5 sterren
28 juni 2016 om 22:16
Wat een fijne salon bij de dames van van Schooten. Altijd alles opgeruimd en netjes. Koffie en thee staat klaar. Voelt als thuiskomen als je binnenstapt.
Sfeer is top, 
de verzorging top en de producten ook????.
 
 
foto van Ruby van Urk.

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 490

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×