Handen zijn onze visitekaartjes. Fraaie handen horen bij een verzorgd uiterlijk en een goede hygiëne. Veel vrouwen (ook mannen) hebben bij hun beroep, vrijetijdsbesteding of de leeftijd zelf last van een droge huid met kloofjes of eelt en gebarsten nagelriemen. Soms zijn er donkere huidvlekken of rode vlekken te zien. Bij ons kunt u ook terecht voor een heerlijke ontspannende en zeer verzorgende manicure behandeling. U krijgt weer zichtbaar mooi en verzorgde handen en nagels!

Bij de manicure behandeling worden de nagelriemen behandeld en opgeduwd, de nagels gevijld en soms geknipt, u krijgt een masker en een verzorgende crème.

De behandeling is uit te breiden met een paraffinepakking. Met een paraffine pakking wordt een passende creme d.m.v. de warmte van de paraffine diep in de huid gebracht. Deze behandeling is vooral heerlijk in de winter.

Manicure

Onwijs blij met mijn wimperextensions

Jeane Zethof heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — ***** 5 sterren

Super fijn geholpen vandaag, onwijs blij met m'n wimperextensions! Je merkt aan alles dat er erg vakkundig gewerkt wordt, en er heel goed naar je wensen geluisterd wordt. 1,5 uur liggen met je ogen dicht is niet niks, maar zowel mijn zusje en ik vonden de tijd zo voorbij vliegen door de gezellige sfeer die er hangt. Zeker een aanrader voor iedereen!

 

1

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

foto van Germaine Luschen.

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

beoordeeld — *****5 sterren
28 juni 2016 om 22:16
Wat een fijne salon bij de dames van van Schooten. Altijd alles opgeruimd en netjes. Koffie en thee staat klaar. Voelt als thuiskomen als je binnenstapt.
Sfeer is top, 
de verzorging top en de producten ook????.
 
 
foto van Ruby van Urk.

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 490

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×