Wij zijn de pedicure salon van Noordwijk. Het is gezellig, uitgebreid en nog meer uit te breiden met andere behandelingen.

Tijdens een pedicure behandeling worden eelt en likdoorns verwijderd, en eventuele ingroeiende, schimmel- en kalknagels behandeld. Dit gaat zowel manueel als met een frees.
Ook kunt u eventueel andere voetbehandelingen laten doen of de behandeling aanvullen met een masker of paraffine. 

Met een passend masker kunnen kloven, droge huid of juist de vette huid de juiste voeding krijgen. Het resulaat is heerlijke zachte voeten.Pedicure

Met een paraffine pakking wordt een passende creme d.m.v. de warmte van de paraffine diep in de huid gebracht. Deze behandeling is vooral heerlijk in de winter.

Door regelmatig onderhoud van de voeten kunnen veel klachten voorkomen worden. U kunt echter bij eventuele blijvende klachten ook van ons het advies krijgen om naar een podotherapeut te gaan, die uw voeten vanuit een medisch perspectief kan onderzoeken. Ook kunt u bij ons langskomen voor alleen nagelsknippen of het behandelen van een eksteroog of likdoorn.

Onwijs blij met mijn wimperextensions

Jeane Zethof heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — ***** 5 sterren

Super fijn geholpen vandaag, onwijs blij met m'n wimperextensions! Je merkt aan alles dat er erg vakkundig gewerkt wordt, en er heel goed naar je wensen geluisterd wordt. 1,5 uur liggen met je ogen dicht is niet niks, maar zowel mijn zusje en ik vonden de tijd zo voorbij vliegen door de gezellige sfeer die er hangt. Zeker een aanrader voor iedereen!

 

1

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

foto van Germaine Luschen.

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

beoordeeld — *****5 sterren
28 juni 2016 om 22:16
Wat een fijne salon bij de dames van van Schooten. Altijd alles opgeruimd en netjes. Koffie en thee staat klaar. Voelt als thuiskomen als je binnenstapt.
Sfeer is top, 
de verzorging top en de producten ook????.
 
 
foto van Ruby van Urk.

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 490

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×