De bruiloft is de dag dat je er op je aller mooist uit wil zien.

Stralend, egaal, mooie huid, mooi haar, mooie handen en nagels, mooie jurk, perfecte ambiance en de liefste en belangrijkste mensen om je heen.
Wij kunnen jou de mooiste make up bieden die jij wenst, die de hele dag houdt. Het is een speciale make up techniek, met mooie effecten die op de foto goed te zien zijn. Deze moeten immers aan de muur schitteren. Wel is het de bedoeling dat je er zowel op de foto als reallife er hetzelfde uitziet.
Tevens bieden wij de optie bruidsmeisjes of (schoon-)moeder op te maken en eventueel de bruidegom te poederen tegen de glans.

U komt vooraf voor een proefmake-up bij ons in de salon en de dag van de bruiloft komt Sabrina op de locatie van de bruid. Wij hebben ook als optie in de avond te komen om een iets donkerdere make up voor het lamplicht aan te brengen op locatie en eventuele make up bij te werken. De zogeheten Touch Up. Ook hebben wij een samenwerkingsverband met een kapster die het bruidskapsel kan verzorgen. Dit kan met de proef tegelijk gedaan worden in de salon. Ook zij komt aan huis en op locatie.

Meer informatie bekijk dan onze speciale bruidsbrochure

46512283 l

Onwijs blij met mijn wimperextensions

Jeane Zethof heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — ***** 5 sterren

Super fijn geholpen vandaag, onwijs blij met m'n wimperextensions! Je merkt aan alles dat er erg vakkundig gewerkt wordt, en er heel goed naar je wensen geluisterd wordt. 1,5 uur liggen met je ogen dicht is niet niks, maar zowel mijn zusje en ik vonden de tijd zo voorbij vliegen door de gezellige sfeer die er hangt. Zeker een aanrader voor iedereen!

 

1

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

foto van Germaine Luschen.

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

beoordeeld — *****5 sterren
28 juni 2016 om 22:16
Wat een fijne salon bij de dames van van Schooten. Altijd alles opgeruimd en netjes. Koffie en thee staat klaar. Voelt als thuiskomen als je binnenstapt.
Sfeer is top, 
de verzorging top en de producten ook????.
 
 
foto van Ruby van Urk.

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 490

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×