video

 

Wij zijn de aangewezen salon in Noordwijk voor het zetten van wimperextensions. Waarom? Omdat wij de juiste opleiding hebben genoten en niet gewoon een cursus ergens hebben gedaan. Dit kan iedereen doen en bij aanwezigheid bij zo'n dag ontvang je een certificaat en kan je beginnen. Wij zijn al actief met wimperextensions sinds eind 2012 en hebben inmiddels al 3 merken versleten en uit onze ervaring zijn wij beland bij de producten van Misencil.

 • 2006 gestart in Canada door het echtpaar Jean-Jacques Benguigui and Ingrid Gagné
 • Eigen Misencil Academie in Parijs en kantoor in Rome
 • Actief in 40 landen, meer dan 10.000 salons wereldwijd
 • Eigen ontwikkeling/R&D van producten
 • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada.
 • Extensions zijn gemaakt van polyester en zijde
 • Beste en snelst drogende lijmen:3 seconden (Onyx) en zelfs 1 seconden (HD+Premium).
 • Na 2u waterproof (douchen/zwemmen) en niet schadelijk voor het menselijk oog.
 • Producten voldoen aan alle strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen voor EU en USA

Hoe Misencil marketleider in wimper extensions werd?

 • Top kwaliteit producten
 • “Red Carpet Treatment”  Bewezen luxe behandelingsprocedure met extra waarde voor de klant én  de salon
 • Misencil producten komen voort uit jaren van laboratoriumonderzoek en zijn allen geregistreerd door Health Canada, de Amerikaanse overheid en de Europese gezondheidsautoriteiten.

Om meer indruk te krijgen van Misencil vindt u hieronder een link naar een youtube filmpje van Misencil.

Wimperextensions, ook wel wimperverlenging genoemd, is de beauty trend in Nederland en vooral ook in Hollywood die niet meer weg te denken is. Verleng en verdik uw eigen wimpers middels een semi permanente basis door deze innovatieve methode te gebruiken. De extensions die wij gebruiken geven een zeer natuurlijke look . De ouderwetse nep wimpers kunnen hier niet tegenop. De extensions zijn veilig , hygiënisch en geven een prachtig resultaat. De semi permanente wimpers blijven over het algemeen 6-8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De extensions zijn gewichtloos en waterbestendig. U kunt uw dagelijkse leven gewoon voortzetten, bijvoorbeeld douchen, slapen, sporten en zwemmen geven geen problemen. Elke extension heeft een natuurlijke krulling met een toelopend uiteinde. Ze zijn er in verschillende krul varianten en verschillende diktes. De gemiddelde behandelingsduur is 1,5 uur voor een nieuwe set wimperextensions. Wij adviseren u een nabehandeling na twee a drie weken te doen om een optimaal resultaat te behouden. Ook bieden wij een Oogmasker aan tijdens de wimperbehandeling. Dit is een silicone pad met een voedend serum erin. Hierdoor voedt u de huid onder de ogen terwijl uw wimpers bijgewerkt worden.

One-by-One    

1 op 1 8     

1 op 1 10 12

1 op 1 mat 10 12

1 op 1 ombre blauw 10

1 op 1 ombre paars 10

3D - Russian Volume

 3D 8

3D 10 12


Ook hebben wij speciale reiniging en make up voor de wimperextensions! Meer informatie bij ons in de salon.

Misencil wimperextensions noordwijk

Onwijs blij met mijn wimperextensions

Jeane Zethof heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — ***** 5 sterren

Super fijn geholpen vandaag, onwijs blij met m'n wimperextensions! Je merkt aan alles dat er erg vakkundig gewerkt wordt, en er heel goed naar je wensen geluisterd wordt. 1,5 uur liggen met je ogen dicht is niet niks, maar zowel mijn zusje en ik vonden de tijd zo voorbij vliegen door de gezellige sfeer die er hangt. Zeker een aanrader voor iedereen!

 

1

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

foto van Germaine Luschen.

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

beoordeeld — *****5 sterren
28 juni 2016 om 22:16
Wat een fijne salon bij de dames van van Schooten. Altijd alles opgeruimd en netjes. Koffie en thee staat klaar. Voelt als thuiskomen als je binnenstapt.
Sfeer is top, 
de verzorging top en de producten ook????.
 
 
foto van Ruby van Urk.

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 490

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×