Sabrina is Acnespecialist en in het bezit van de juiste diploma's om behandelingen te doen die vergoed worden via uw aanvullende zorgverzekering. Wilt u weten wat zij voor jouw kan beteken? Boek dan een gratis en geheel vrijblijvende intake met minibehandeling in via onze online agenda, bel 071-3613570 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acnebehandeling noordwijk

(foto: de ontstekingen zijn verdwenen, de roodheid/post inflamatoire hyperpigmentatie, heeft zeker 12 maanden nodig te verminderen)

Wij zijn gespecialiseerd in de Acnehuid.

Dit vergt een specialistische opleiding en daardoor worden de behandelingen vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen. Wij zorgen dat er zo min mogelijk schade aan de huid ontstaat en de acnebacterie onderdrukt word.
Voor we starten met behandelen vind er eerst een gratis en geheel vrijblijvende intake plaats. Wilt u starten dan begint u eerst met de geadviseerde thuisproducten en na 2 weken kunnen we starten met behandelen. De thuisverzorging en producten bepalen 75% van het eind resultaat.

 

Wij bieden de volgende behandelingen

Ook bieden wij behandelingen tegen Acnelittekens.

Oorzaak Acne

Oorzaak Acne

Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste
gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg, die bovendien dikker is van samenstelling. Indien er te veel talg wordt afgescheiden, kan de talg zich ophopen en kan de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn oppervlakkige mee-eters en meer onderhuids gelegen mee-eters. De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de uitvoergang van de talgklier, waardoor deze nauwer wordt. In de talgklieren bevindt zich de Probioni bacterie, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte talgklier steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

acne behandeling noordwijk

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Whatsapp Support

1

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×