logo1

Sabrina is Acnespecialist en in het bezit van de juiste diploma's om behandelingen te doen die vergoed worden via uw aanvullende zorgverzekering. Wilt u weten wat zij voor jouw kan beteken? Boek dan een gratis en geheel vrijblijvende intake met minibehandeling in via onze online agenda, bel 071-3613570 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

acnebehandelingen noordwijk bollenstreek acnespecialist

(foto: de ontstekingen zijn verdwenen, de roodheid/post inflamatoire hyperpigmentatie, heeft zeker 12 maanden nodig te verminderen)

Wij zijn gespecialiseerd in de Acnehuid.

Dit vergt een specialistische opleiding en daardoor worden de behandelingen vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen. Wij zorgen dat er zo min mogelijk schade aan de huid ontstaat en de acnebacterie onderdrukt word.
Voor we starten met behandelen vind er eerst een gratis en geheel vrijblijvende intake plaats. Wilt u starten dan begint u eerst met de geadviseerde thuisproducten en na 2 weken kunnen we starten met behandelen. De thuisverzorging en producten bepalen 75% van het eind resultaat.

Acnebehandeling noordwijk

Wij bieden de volgende behandelingen

Jeugdacne behandeling <15jaar / Acnereiniging (30min) €50,-

Deze behandeling is puur gebasseerd als basis om de volledige huid uit te reiniging. Dit wil zeggen dat alle onzuiverheden (blackheads, whiteheads en overtollig talg) worden verwijderd. Dit om ontstekingen te voorkomen.

IMAGE skincare Going Beyond I (45min) €79,50

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. De voorbereidende exfoliatie waarbij een combinatie wordt gebruikt van enzymen en zuren maakt deze behandeling vernieuwend en geeft een unieke ervaring.

Indicaties:
* acne-gevoelige huid
* actieve acne
* vette huid
* verwijde poriën
* huid in totale disbalans

IMAGE skincare Acne Lift Peel I (45min) €79,50

Een peelbehandeling die actieve acne uitschakelt, roodheid verminderd en een egale huid creëert.

Een mix van AHA en BHA zuren en oplichtende ingrediënten in een aloë vera basis om de acnehuid effectief aan te pakken. De vette glans en de ontstekingen worden zichtbaar minder, al na een behandeling. De huid krijgt een gezonde uitstraling, doordat pigmentvlekjes, roodheid en de grove poriënstructuur worden geëgaliseerd.

Voordelen

  • Verminderd roodheid
  • Verminderd alle vormen van acne
  • Verminderd de grove poriënstructuur
  • Ontstekingsremmend
  • Hydrateert optimaal

IMAGE skincare Advanced BHA Lift Peel II (30min) €125,-

Een peelbehandeling op basis van salicylzuur die direct een vette huid met puistjes vermindert.

Een pure salicylzuur vloeistof is zeer geschikt voor een behandeling van een vette glanzende huid met acne. Actieve puistjes worden direct uitgeschakeld en de huid komt terug in balans. Deze peelbehandeling is een krachtige aanpak voor de verminderen van acne, pigmentvlekjes en beginnende huidveroudering. De vette glans en de ontstekingen worden al zichtbaar minder na een behandeling .

Voordelen

  • Vermindert vette huid
  • Voorkomt  ongewenste glans
  • Vermindert de grove poriënstructuur
  • Ontstekingsremmend
  • Remt beginnende veroudering


Ook bieden wij behandelingen tegen Acnelittekens.

Oorzaak Acne

Oorzaak Acne

Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste
gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg, die bovendien dikker is van samenstelling. Indien er te veel talg wordt afgescheiden, kan de talg zich ophopen en kan de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn oppervlakkige mee-eters en meer onderhuids gelegen mee-eters. De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de uitvoergang van de talgklier, waardoor deze nauwer wordt. In de talgklieren bevindt zich de Probioni bacterie, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte talgklier steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

acne behandeling noordwijk

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars