logo1

IMAGE Skincare ORMEDIC producten bevatten een organische mix geformuleerd om de huid te herstellen.

De revolutionaire ORMEDIC productlijn met de zuiverste biologische ingrediënten zonder het gebruik van chemicaliën, zuren of parabenen. Geformuleerd voor alle huidtypen om deze in balans te brengen, te herstellen en te ondersteunen op natuurlijke wijze.

Wij hebben twee verschillende behandelingen, namelijk de Ormedic Facial en de Ormedic Peel. 

Ormedic Facial (60min) € 79,50

Deze heerlijke milde facial is geschikt voor de geirriteerde huid, de huid disbalans, voor zwangere vrouwen en tieners. 

Een pure mix van pompoen, ananas, papaya en mango fruitenzymen en peptiden in een gelbasis van aloë vera.
Deze behandeling is mild en speciaal voor zwangere vrouwen en na een chemokuur, maar ook voor de gezonde huid die een oppepper kan gebruiken bijvoorbeeld in de zomertijd. Het geeft een verbluffend resultaat. Middels milde producten en enzymen wordt de huid volledig in balans gebracht en gevoedt met anti-oxidanten en hyaluronzuur. Het is een behandeling die de gevoelige huid leert werken en laat wennen aan ingrediënten in de huid. Het is een mooie opstap naan de Ormedic Peeling.

Ormedic Peeling (45min) € 79,50

Het is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen door gecertificeerde plantaardige ingrediënten, met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële oliën, zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen.

Deze natuurlijke peelbehandeling helpt de huid terug te brengen in balans, zorgt voor optimaal herstel en regenereert cellen voor het behouden van een mooie, jonge en stralende huid. De ORMEDIC peel bevat geen zuren en is geschikt voor ieder huidtype. Ook mag deze peeling gedurende zwangerschap worden toegepast.

Voordelen

  • Vermindert roodheid
  • Kalmeert en verzacht
  • Effectief bij rosacea
  • Ontstekingsremmend
  • Geschikt voor de huid in hormonale disbalans

DSC02225

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×