logo1

Wat heb jij gedaan? Het je het warm? Heb je gedronken? Bloos je nou? Roodheid, gestuuwde huid, pijnlijke huid, soms wel, soms niet...Rosacea. Soms met ontstekingen en soms niet. Wat kan je eraan doen en is er wel iets aan te doen. Dat zijn vragen waar Sabrina de antwoorden voor heeft. Boek een gratis intake met mini behandeling en leer meer. Hulp komt eraan! Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel 071-3613570 of boek online de intake in via onze online agenda.

Een droge huid is voor veel westerse blanke huidtypes een veel voorkomend probleem. Andere etniciteiten hebben hier ook last van, maar in wat mindere mate.

Vitamine C en hyaluronzuur helpen deze huid weerstand op te bouwen tegen het verlies van vocht uit de huid door verdamping. Ook wel TEWL trans epidermal water loss, ook wel trans epidermaal vochtverlies. Dit ontstaat doorgaan door een verstoorde huidbarière waardoor het vocht makkelijk de huid uit gaat, door een slecht sluitende opperhuid/beschermlaag. Hierdoor wordt de huid vatbaarder voor koude lucht en bacteriën en andere microben uit de buitenlucht en omgeving. Hierdoor kan bijvoorbeeld eczeem, rosacea of een extreem gevoelige huid ontstaan. 

Om dit te behandelen werken wij onder andere met de Vital C lijn van IMAGE skincare.
Zo bieden wij de producten aan en de volgende behandelingen.

Vital C antioxidant en anti-aging Facial (60min) €79,50

Deze uitgebreide behandeling is een prachtige combinatie van stabiele Vitamine C (3 soorten) met AHA's, plant afgeleide stamceltechnologie en diepe hydraterende ingrediënten voor de behandeling van roodheid, inflammaties (roodheid), zonschade, droog- en gedehydrateerde huiden.

Bij deze behandeling kan gekozen worden voor even rust met een Masker of een heerlijk ontspannen massage van schouders, hals en decolleté.

Tevens is het een hele mooie opstap naar de Signature Facial. 

IMAGE Signature Facial (45min) € 79,50

Enzymen met een hoge dosis vitamine C en AHA zorgen voor een totale detox van de huid.

Een nieuwe technologie van stamcellen zorgen voor een totale detox van de huid. Enzymen met een hoge dosis vitamine C en AHA zuren in een gelbasis met aloë vera zijn verantwoordelijk voor celvernieuwing en het herstellend vermogen van de huid. Roodheid is zichtbaar minder, de huid wordt optimaal gehydrateerd, gekalmeerd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Voordelen

  • Vermindert roodheid
  • Kalmeert en verzacht
  • Effectief bij rosacea
  • Ontstekingsremmend
  • Hydrateert optimaal

Het advies is eerst 6 behandelingen in kuurverband te doen en daarna overige adertjes te behandelen met de Dermapen4. Ook adviseren wij op te passen met pittig eten, gekruid eten, regelmatig bezoeken van de sauna en alcohol gebruik te matigen. Dit belast allemaal de vaatwandjes. Ook kan het slikken van Vitamine C tussen de 2000-4000mg per dag helpen de vaatwandjes te versterken. Voor meer advies kunt u bij Sabrina terecht.

DSC02195

Oorzaak Couperose

De opperhuid van het gezicht bevat veel zeer kleine bloedvaatjes, die onder normale omstandigheden gesloten zijn. Bij temperatuursverandering, inspanningen en stress kunnen deze vaatjes uitzetten, waardoor een rode gelaatskleur ontstaat. Bij iemand die gevoelig is voor couperose zetten de haarvaatjes soms ook uit onder invloed van bijvoorbeeld warme dranken en voedsel, bepaalde kruiden en alcohol. Na een tijdje blijven de haarvaatjes continu uitgezet. Dit verklaart de fijne adertjes en de algemene roodheid in het gezicht. Couperose is dus een toename van die kleine bloedvaatjes.

Hoe deze toename van de bloedvaatjes ontstaat, is niet geheel bekend. Vaak is het erfelijk bepaald. Ook kan couperose een gevolg zijn van rosacea, een veelvoorkomende ontstekingsreactie van de huid. Maar in veel gevallen treedt couperose spontaan op zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen.

De huidziekte couperose is vervelend, maar ongevaarlijk. Het lijkt alsof je bloost, doordat je wangen continu rood verkleurd zijn. Vaak is ook je neus rood en soms zit couperose tevens op het voorhoofd en een gedeelte van de kin. Maar couperose kan behandeld worden!

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×