Een gezichtsbehandeling speciaal voor de man hebben wij in de salon ontworpen. Hydraterend, mild, matterend en speciaal voor de man samengesteld. Met of zonder een gezichtsmassage net wat de wensen zijn.

Wist je dat de mannenhuid op een aantal vlakken totaal anders is dan die van een vrouw? Als gevolg van het mannelijke hormoon testosteron is de mannenhuid gemiddeld 20% dikker dan die van een vrouw. Ditzelfde hormoon zorgt ervoor dat de talgklieren van mannen meer talg produceren, wat maakt dat de mannenhuid ook vetter is en sneller puistjes en mee-eters zal vertonen. Een gezichtsbehandeling speciaal voor de man is dan ook niet zomaar.

Een ander belangrijk verschil tussen de huid van de man en de vrouw is de dichtheid van de collageenvezels, die zorgen voor de stevigheid van de huid. Gezichtsbehandeling man noordwijkDat maakt dat tekenen van huidveroudering zoals rimpels zich minder snel voordoen bij een man dan bij een vrouw. Hierdoor heeft de gezichtsbehandeling voor de man dus niet als doel extra collageen en elastine aan te maken. Maar de mannenhuid is wel gevoeliger dan die van een vrouw, waardoor je dus zorgvuldig met de keuzes van ingrediënten en werkstoffen om moet gaan. De onderhuidse vetlaag is minder dik waardoor de huid sterker reageert op prikkels en ook gevoeliger is voor pijn of weersomstandigheden. Daarom houden wij er ook rekening mee dat het verwijderen van meëeters en ingroeiende haren om milde en zo zacht mogelijke manier plaats vindt. Ook verklaart dat waarom mannen sneller verbranden in de zon dan vrouwen. Mannen hebben ook meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid en de doorbloeding is sterker. Bovendien is de zweetproductie van de man groter. De huid kan dus sneller uitdrogen bij verdamping. Daarom hebben wij een speciale behandeling voor de mannenhuid die hydrateerd, mild is en helemaal afgestemd op de huid van de man. 

De behandeling boeken kan via onze online agenda (kies dan voor de gezichtsbehandeling basis met massage of zonder massage), stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 071-3613570

Heel blij met mijn PMU Hairstrokes

Michelle Melsert heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Gister samen met mijn vriendin onze 

wenk-
brauwen laten doen door Sabrina (Hairstrokes).
Ik voelde mij meteen op mijn gemak en Sabrina
neemt echt de tijd ervoor om het goed te doen.
Ben er heel blij mee en raad het iedereen
zeker aan!

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

Tine van der Wiel heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld —***** 5 sterren

Professioneel, gezellig en relaxen, kortom TOP.

Tijd vliegt voorbij

Whatsapp Support

1

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×