logo1

Slide background
Slide background
Slide background

Over LED Therapie

Overweegt u een behandeling voor verjonging en verbetering van de huidstructuur, maar wilt u liever alleen de huidstimuleren en geen producten op de huid toepassen? Met LED therapie wordt de celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Daarnaast repareert deze therapie de weefsels van de huid. Het is daarom een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering. Ook is LED therapie effectief voor andere huidaandoeningen.

Ons LED therapie masker

Het LED-masker werkt met zeven verschillende golflengtes. Door het combineren van deze zeven diverse golflengtes worden meerdere processen in de huid tegelijk beïnvloed. Het masker bevat maar liefst 495 LED-lampjes welke de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron stimuleren.

Het LED therapie masker werkt efficiënt en effectief, zonder de huid te beschadigen of het lichaam te belasten. Het masker is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd en kan het hele jaar door gebruikt worden.

De effecten van het LED-masker zijn:

  • Vermindering van rimpels
  • Bevordering van de collageenproductie
  • Bestrijding van de bacteriën die acne veroorzaken
  • Vermindert roodheid
  • Verfijnt poriën
  • Bevordering van de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
  • Verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit
  • Vermindering van hyperpigmentatie
  • Bevordering van de lokale bloedsomloop

Kortom: het totale huidbeeld verbetert! Deze methode is ook zeer geschikt in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen voor een optimaal resultaat.

Lichtgolven LED Therapie

Het masker combineert zeven golflengtes in verschillende standen: blauw, wit, lichtblauw, groen, geel, paars en rood licht. Hierdoor wordt dit masker toegepast om meerdere huidprocessen te beïnvloeden.

Blauw licht (463NM)
Het blauwe licht werkt vooral oppervlakkig en komt daardoor het minst diep in de huid. Deze golflengte wordt gebruikt voor het behandelen van acne. Het blauwe licht wordt ingezet om de huid te verbeteren, door het creëren van zuurstof op de juiste diepte. Hierdoor wordt de propioni bacterie (die in veel gevallen acne veroorzaakt) vernietigd. De puistjes en roodheden zullen verminderen en huidontstekingen worden bestreden en/of voorkome
 
Wit licht (470NM)
Versnelt actieve cel metabolisme, vermindert fijne lijntjes en verzakte huid.
 
Lichtblauw licht (510NM)
Verzacht, kan helpen bij allergiën, creëert celenergie
 
Groen licht (527NM)
Kalmeert de huid en brengt deze terug in balans en beschermt tegen ongelijk pigment aanmaak. Zorgt voor een egale en frisse huidtone. Kalmeert en stimuleert de lymfedrainage. 
 
Geel licht (590NM)
Vermindert irritatie en verhoogt de immuniteit van de huid. Het stimuleert de lymfe en zenuwen en werkt goed bij de gezwollen en gevoelige huid. 
 
Paars licht (600NM)
Een combinatie van rood en blauw licht. Ontspant, verbetert de lymfestroom, verzacht littekens en rimpels.
 

Rood licht (650NM)
Rood licht komt het diepste in de huid en werkt daardoor huidverbeterend. Het rode licht stimuleert de productie van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid strakker en voller. De huidstructuur en de spankracht van de huid zullen verbeteren. Ook wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Deze golflengte is ideaal voor behandelingen van zonlichtbeschadigingen, wondjes, pigmentvlekken, huidverslapping en huidveroudering.

* Sense 4 Beauty & Feet biedt LED therapie ook aan in combinatie met andere behandelingen, bijvoorbeeld als afsluiting na de microneedling. Of tussen de wachtweken door bij behandelingen in kuurverband. 
 
DSC02239

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×