logo1

Een samenwerking met jouw huid. Dat is wat Sabrina aangaat met de Microneedling behandeling. Volledig afgestemt op jouw wensen, de aanpak de verbeterpunten van jouw huid en huidproblemen. De ultime behandeling voor iedere huid. De beste needle behandeling die er is, met de nieuwste techniek en het hoogte resultaat. Je moet het gewoon een keer proberen en dan oordelen! 

microneedling dermapen 4 littekenbehandeling noordwijk

 

Waarom behandeld worden met de Dermapen?

De afgelopen jaren zijn miljoenen dollars toegewezen voor onderzoek. Stene Marshall, de maker van Dermapen, is een Australische ingenieur-innovator die een team van zeer bekwame hardware- en software-ingenieurs heeft geïnspireerd en geleid om een ​​revolutie teweeg te brengen in de toekomst van Micro Needling - The Dermapen 4.

Een nieuwe technologie werkt sneller, beter en effectiever dan welke andere needling die er ook is in de markt. 

Daarbij is het een samenwerking die onze Huidspecialist aan gaat met u en uw huid. We starten met een intake, het bepalen van de conditie van de huid en om te screenen of de huid geschikt is voor zo'n intensieve behandeling, of dat we de huidconditie is moeten verbeteren op een andere manier. Is de huid geschikt gaan we starten met de behandeling. Sinds kort is dit inclusief een afsluiting van de needle behandeling met een peeling speciaal ontwikkeld door de dermapen. Deze peeling zakt direct via de kanaaltjes de huid in. Hier kan deze direct aan het werk gaan. We sluiten af met een neutraliserend en kalmerend fleecemasker.

De interval van de behandelingen heeft te maken met de diepte van de behandeling en de conditie en leeftijd van de behandelde persoon.

Wij zijn gespecialiseerd in microneedling wat u snel zal merken. 

DSC02198

(foto: na 6 behandelingen met de DermaPen4 zowel oppervlak als in de diepte is het verkleefde littekenweefsel soepeler en beter doorbloed)

Er zijn bijna geen contra indicaties. Wij behandelen bijvoorbeeld de volgende huidaandoeningen, problematiek en oneffenheden:

- fijne lijntjes

- rimpels

- pigmentvlekken

- ouderdomsvlekken

- striae

- couperose

- rosacea

- (actieve) acne

- litteken

- cellulitis

- grove poriën

- etc.

Waarom kiezen voor de Dermapen4 in plaats van een Dermaroller?

Omdat de dermapen loodrecht in de huid gaat. van 0,2 mm tot 3 mm in de huid gaat, met dezelfde naald, hij ongeacht de druk zelf zorgt dat je nooit op een andere lengte in de huid komt dan is ingesteld. Een dermarroller is maar 1 lengte en de druk is nooit helemaal 100% gelijk. Iedere aandoening vraagt om een andere diepte, welke bij de pen met 1 vinger is in te stellen zonder veel handelingen en risico's op infecties. 

Hier ziet u een kort filmpje van de Dermapen3 vs. een Dermaroller.

Wil jij weten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Boek dan een Gratis en geheel vrijblijvende intake in via onze online agenda. De acnebehandelingen kunnen tevens onder uw zorgverzekering vallen en kunt u zo declareren bij uw zorgverzekeraar. Check hiervoor uw polisvoorwaarden. 

Meer informatie vindt u in de folder

microneedling dermapen 4 littekenbehandeling noordwijk

 

 

 

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars