Een vlekje hier en een vlekje daar...het worden er steeds meer. Naarmate de jaren voorbij gaan zie je dat ze steeds minder snel wegtrekken na de zomer. Zonschade wordt steeds erg en meer en kan uitgroeien tot huidkanker. Dit voorkom je door ten alle tijde SPF30 te smeren. Maar de vlekken die er nu zijn gaan daar natuurlijk niet mee weg. Nee daar zijn wij voor. Met de Lightning Peel en de DermaPen4 kunnen wij jouw helpen. Hoe? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende intake en leer meer.

Skin Lightning Lift Peeling (en de Forte)

Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de Pigment behandelingmelanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelingen om de 2 weken te doen. Hoe dieper de schade hoe intensiever de behandeling is. De klant wordt geadviseerd twee weken voor de start van de kuur een mix van IMAGE skincare Ageless Skin Lightening producten en de IMAGE skincare Iluma Brightning producten dagelijks te gebruiken. U zal tijdens de behandeling een jeukend, prikkelend gevoel ervaren. Bruine vlekken kunnen de eerste dagen donkerder worden, daarna zal de huid zachter zijn en de pigmentaties steeds lichter. Mocht u na de kuur nog wat ongewenst pigment hebben kunt u altijd kiezen om die met een enkele Laser behandeling te verwijderen.

Ook kunt u kiezen voor het behandelen met de DermaPen4.

Het is wel zaak uw huid het hele jaar door te beschermen tegen UV met bijvoorbeeld de Prevention+ SPF50, om nieuw en ongewenste pigment te vermijden.

Heel blij met mijn PMU Hairstrokes

Michelle Melsert heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Gister samen met mijn vriendin onze 

wenk-
brauwen laten doen door Sabrina (Hairstrokes).
Ik voelde mij meteen op mijn gemak en Sabrina
neemt echt de tijd ervoor om het goed te doen.
Ben er heel blij mee en raad het iedereen
zeker aan!

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

Tine van der Wiel heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld —***** 5 sterren

Professioneel, gezellig en relaxen, kortom TOP.

Tijd vliegt voorbij

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×