logo1

Vanaf oktober 2020 kunt u iedere 6 weken terecht voor definitieve laserontharing.

De behandelingen zullen op vrijdag plaatsvinden.

2 oktober
13 november
18 december

Reserveer tijdig uw afspraak en ben gegarandeerd van een plekje.

De laser waar gebruik van gemaakt wordt is de De LightSheer laser is de ‘Gouden Standaard’ op het gebied van laser ontharen, en kan je binnen een paar behandelingen (geheel pijnloos) verlossen van ongewenst lichaamshaar. De LightSheer is momenteel het meest effectieve en veilige lasersysteem dat er is. Met de nieuwste techniek bereikt de laser het beste resultaat.

Wij ontharen de rug, schouders, bikinilijn, oksels, gelaat, bovenlip, hals, armen, benen etc.

Het is voor zowel man als vrouw.  

Het harsen van haartjes is een pijnlijke bezigheid. Ook het scheren kan irritatie opleveren. Hierdoor is er steeds meer vraag naar een pijnloze behandeling, die de haargroei reduceert. Met de LightSheer is dé oplossing voor handen. Bij deze diodelaser wordt ieder haartje effectief en grondig aangepakt. Dit komt doordat er een langere pulsduur wordt gecreëerd, waardoor de laser enkel zal focussen op de melanine (pigment) in de kiemcellen van het haarzakje.

De LightSheer beschikt over een sterk vacuüm, waardoor de huid voorzichtig in het handstuk wordt getrokken. De huid wordt dun uitgetrokken en het doel wordt naar de energiebron getrokken. Er wordt energie toegepast op het doel, waardoor het pigment in het haarzakje wordt beschadigd. Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld, door de chilltip. Dit, samen met het vacuüm, zorgt ervoor dat behandelingen met de LightSheer vrijwel pijnloos zijn.

Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig.

Indicaties:

  • Ontharen van alle huidtypes (I-VI)
  • Ontharen grote oppervlaktes
  • Ingegroeide haren
  • Behandeling eens in de 6 weken
  • Ongeveer 4-6 behandelingen gemiddeld nodig

Klik op onderstaande afbeelding voor de prijslijst!

 Definitief ontharen Noordwijk

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×