Mooie gemanicuurde nagels en verzorgde handen met mooie gelakte nagels. Bij ons bent u aan het juiste adres. In het bezit van CND certificaten en 2 weken garantie op de Gellak. Het leuke is dat u ook met zijn tweëen tegelijk kan komen. Waarom gellak uw nagels juist gezond maakt leest u hier op de pagina. Leuk als u komt en hopelijk tot ziens bij ons aan de nageltafel. 

Bij ons in de salon in Noordwijk kunt u ook terecht voor Gellak van CND. Bij de behandeling worden de nagelriemen opgeduwd en op een vriendelijke manier ontvet, hier overheen komt de basis gellak. Hierna kan iedere gewenste kleur in meerdere lagen aangebracht worden. Alle lakken gaan onder een LED-lamp of UV-lamp. Het voordeel van deze nagellak is, dat bijten lastiger wordt, de nagels harder worden en dat u niet bang hoeft te zijn voor het afstoten van de lak. Tevens wordt door de hoge kwaliteit van Shellac van CND gezorgd dat de luchtkanaaltjes van de nagel open blijven waardoor de nagel continu zuurstof/brandstof tot aan het nagelbed blijft krijgen. Ik tegenstelling tot Acrylnagels, Gelnagels, Solar etc. Hierdoor blijft de contitie van de nagel en het nagelbed goed of wordt juist nog beter.

Gaat de lak er binnen 2 weken toch vanaf zonder dat er aanleiding toe is (noem schoonmaken met bepaalde middelen, soda ed. zonder handschoenen bijvoorbeeld) herstellen wij gratis de nagel. Het enige wat u dient te doen is 2x daags uw nagelriemen te behandelen met nagelriemolie. Dit zorgt voor een langer en mooier resultaat en het behoudt van een gezonde nagel. Op deze manier maken wij uw nagel gezond.

Gaat u trouwen? Wij helpen u met het gezond maken van uw nagels zodat u op de grote dag met mooie nagels er nog fantastischer uitziet.

U kunt ook met zijn tweën tegelijk komen aan onze duo nageltafel. 

Boek snel uw afspraak in via onze online agenda, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 071-3613570

gellak noordwijk

Heel blij met mijn PMU Hairstrokes

Michelle Melsert heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Gister samen met mijn vriendin onze 

wenk-
brauwen laten doen door Sabrina (Hairstrokes).
Ik voelde mij meteen op mijn gemak en Sabrina
neemt echt de tijd ervoor om het goed te doen.
Ben er heel blij mee en raad het iedereen
zeker aan!

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

Tine van der Wiel heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld —***** 5 sterren

Professioneel, gezellig en relaxen, kortom TOP.

Tijd vliegt voorbij

Whatsapp Support

1

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×