Goede nagels krijg je niet zomaar. Vijlen, nagelriemen opduwen en goede nagelriemolie zorgen voor gezonde nagels. Ook een goede handcrème kan hierbij helpen of een paraffine pakking. Wilt u mooie gepolijste nagels en gezonde nagels? Boek dan een manicure bij ons in de salon. Henny & Sabrina helpen u graag weer gezonde en mooie handen en nagels te krijgen. Ook samen met een vriendin in te boeken.

Handen zijn onze visitekaartjes. Fraaie handen horen bij een verzorgd uiterlijk en een goede hygiëne. Veel vrouwen en ook mannen hebben bij hun beroep of vrijetijdsbesteding last van een droge huid met kloofjes of eelt en gebarsten nagelriemen. Soms zijn er donkere huidvlekken of rode vlekken te zien. Bij ons kunt u ook terecht voor een heerlijke ontspannende en zeer verzorgende manicure behandeling. U krijgt weer zichtbaar mooi en verzorgde handen en nagels!

Bij de manicure behandeling worden de nagelriemen behandeld en opgeduwd, de nagels gevijld en soms geknipt, u krijgt een masker en een verzorgende crème.

De behandeling is uit te breiden met een paraffinepakking. Met een paraffine pakking wordt een passende creme d.m.v. de warmte van de paraffine diep in de huid gebracht. Deze behandeling is vooral heerlijk in de winter. Maar kan ook uitgebreid worden met Gellak.

Ook bieden wij duo behandelingen aan. Zo kunt u samen met een vriendin gezellig uw handen en nagels laten verzorgen.  

manicure Noordwijk

 

Heel blij met mijn PMU Hairstrokes

Michelle Melsert heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Gister samen met mijn vriendin onze 

wenk-
brauwen laten doen door Sabrina (Hairstrokes).
Ik voelde mij meteen op mijn gemak en Sabrina
neemt echt de tijd ervoor om het goed te doen.
Ben er heel blij mee en raad het iedereen
zeker aan!

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

Tine van der Wiel heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld —***** 5 sterren

Professioneel, gezellig en relaxen, kortom TOP.

Tijd vliegt voorbij

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×