Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing voor u.

Zowel vrouwen als mannen ervaren de voordelen van micropigmentatie om hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren. Om praktische redenen kan permanente make-up vaak de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer uw klant een allergie voor cosmetica heeft, gevoelige ogen bij contact lenzen, een visuele handicap of trillende handen heeft.

Mogelijkheden van PMU

Als PMU specialist bieden wij u de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Uitgelopen make-up is verleden tijd!

Wenkbrauwen inschaduwen & hairstrokes

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met de verschillende technieken van permanente make-up volledig gecorrigeerd. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet. Bij Sense 4 Beauty Noordwijk werken met het opvullen van de wenkbrauwen en de hairstroke techniek. Bij inschaduwen wordt de ondergrond van de wenkbrauw volledig ingeschaduwt. Deze techniek is erg mooi bij reeds volle wenkbrauwen. De hairstrokes techniek is het pigmenteren van haartjes/streepjes. deze techniek is voor minder volle, ongelijke of kale wenkbrauwen.

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij Sense 4 Beauty Noordwijk worden de eyeliners tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. De dikke eyeliner/advanced eyeliner is een dikkere eyeliner dan de contour welke tevens met een wing kan worden geëinigd. 

permanente make up eyeliner wing noordwijk

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Bij de lippen kunt u kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur en voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk bij Sense 4 Beauty Noordwijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen. De fullip techniek volgt half 2018

Heel blij met mijn PMU Hairstrokes

Michelle Melsert heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Gister samen met mijn vriendin onze 

wenk-
brauwen laten doen door Sabrina (Hairstrokes).
Ik voelde mij meteen op mijn gemak en Sabrina
neemt echt de tijd ervoor om het goed te doen.
Ben er heel blij mee en raad het iedereen
zeker aan!

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

Tine van der Wiel heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld —***** 5 sterren

Professioneel, gezellig en relaxen, kortom TOP.

Tijd vliegt voorbij

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×