Op een van de belangrijkste dagen van je leven wil je er op je allerbest uitzien. Sabrina helpt jou bij een prachtige make up die van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat mooi blijft zitten en vooral waar jij je geweldig en de allemooiste bij voelt. 

De bruiloft is de dag dat je er op je aller mooist uit wil zien.

Stralend, egaal, mooie huid, mooi haar, mooie handen en nagels, mooie jurk, perfecte ambiance en de liefste en belangrijkste mensen om je heen.
Wij kunnen jou de mooiste make up bieden die jij wenst, die de hele dag houdt. Het is een speciale make up techniek, met mooie effecten die op de foto goed te zien zijn. Deze moeten immers aan de muur schitteren. Wel is het de bedoeling dat je er zowel op de foto als reallife er hetzelfde uitziet.
Tevens bieden wij de optie bruidsmeisjes of (schoon-)moeder op te maken en eventueel de bruidegom te poederen tegen de glans.

U komt vooraf voor een proefmake-up bij ons in de salon en de dag van de bruiloft komt Sabrina op de locatie van de bruid. Wij hebben ook als optie in de avond te komen om een iets donkerdere make up voor het lamplicht aan te brengen op locatie en eventuele make up bij te werken. De zogeheten Touch Up. Ook hebben wij een samenwerkingsverband met een kapster die het bruidskapsel kan verzorgen. Dit kan met de proef tegelijk gedaan worden in de salon. Ook zij komt aan huis en op locatie.

Meer informatie bekijk dan onze speciale bruidsbrochure

bruidsmake up noordwijk bollenstreek

Heel blij met mijn PMU Hairstrokes

Michelle Melsert heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Gister samen met mijn vriendin onze 

wenk-
brauwen laten doen door Sabrina (Hairstrokes).
Ik voelde mij meteen op mijn gemak en Sabrina
neemt echt de tijd ervoor om het goed te doen.
Ben er heel blij mee en raad het iedereen
zeker aan!

Je mag altijd even langskomen

Germaine Luschen heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld — *****5 sterren

Ik ben enorm tevreden. Je wordt super goed geholpen! Als er iets is (bijvoorbeeld: je hebt/had acne en dan krijg je na een tijdje toch opeens weer een onrustigere huid), mag je ook meteen even langs komen en wordt de tijd voor je genomen om te kijken of en wat je het beste kunt gaan gebruiken voor je gezicht. Er hangt een fijne/huiselijke sfeer, waar je je gelijk op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

Voelt als thuiskomen als je binnenstapt

Tine van der Wiel heeft Sense 4 Beauty & Feet 
beoordeeld —***** 5 sterren

Professioneel, gezellig en relaxen, kortom TOP.

Tijd vliegt voorbij

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

 

Salon Lisserbroek

Sense 4 Beauty & Feet

Lisserdijk 491

2165 AH Lisserbroek

 

Contactgegevens

AnbosHome

Facebook lichtpaars

×